Wie is Milan Zoetermeer Festival

De Stichting Milan Zoetermeer Festival werkt met een klein basisteam een vol jaar aan het organiseren van het jaarlijks terugkerende Culureel festival.

Elk jaar, vanaf februari/maart, begint de organisatie van het Milan Zoetermeer Festival langzaam te groeien met de toevoeging van projectmedewerkers en vrijwilligers. Maar het is in de maanden mei en juni dat de organisatie echt explosief groeit. Honderden enthousiaste vrijwilligers, stagemanagers, technici, kaartverkopers, bouwers, schoonmakers, sfeerbeheerders en artiesten werken samen om het jaarlijks terugkerende culturele festival, het Milan Zoetermeer Festival, tot een groot succes te maken.

De stichting wordt geleid door een directie die bestaat uit de algemeen directeur, de heer Karan Bansraj, en een marketing- en promotiecommissie onder supervisie van Manav-D. Samen zetten zij zich in om het festival op de kaart te zetten en een breed publiek aan te trekken. Met hun expertise en enthousiasme zorgen zij ervoor dat het Milan Zoetermeer Festival elk jaar weer groter en beter wordt.

De algemeen directeur, de heer Karan Bansraj, speelt een belangrijke rol in het leiden van de organisatie. Met zijn visie en leiderschap zorgt hij ervoor dat alle betrokkenen gemotiveerd en geïnspireerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Hij streeft naar een evenwichtig programma dat diverse kunstvormen en genres omvat, zodat het Milan Zoetermeer Festival een breed scala aan bezoekers kan aanspreken.

De marketing- en promotiecommissie, bestaande uit deskundige leden, zet zich in om het festival onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Ze ontwikkelen creatieve marketingcampagnes, maken gebruik van diverse communicatiekanalen en werken samen met lokale partners om de bekendheid van het festival te vergroten. Door middel van gerichte promotie streven ze ernaar om elk jaar meer bezoekers te verwelkomen en het Milan Zoetermeer Festival te laten groeien tot een bekend cultureel evenement in de regio.

Dankzij de inzet en toewijding van de directie, de heer Karan Bansraj, en de marketing- en promotiecommissie onder supervisie van Manav-D, kan het Milan Zoetermeer Festival elk jaar rekenen op een steeds groter wordende groep betrokken medewerkers en vrijwilligers. Samen vormen zij een hecht team dat er alles aan doet om van het festival een onvergetelijke ervaring te maken voor zowel de artiesten als het publiek.