PROGRAMMA Milan Zoetermeer Festival 2023

Elk jaar presenteert het Milan Zoetermeer Festival een betoverend programma vol diverse artiesten, sprankelende dansgroepen en indrukwekkende acts..
BEKIJK HIERONDER HET PROGRAMMA VAN 2023 BINNENKORT KOMT HIER HET PROGRAMMA VAN 5,6 & 7 JULI 2024

Het Milan Zoetermeer Festival, waar elk jaar een betoverend programma op u wacht, boordevol diverse artiesten, sprankelende dansgroepen en indrukwekkende acts. Mis het niet en zorg ervoor dat u op tijd bent om de artiesten toe te juichen en te genieten van hun betoverende muziek.

Naast het geweldige entertainment, bieden we ook voldoende ruimte om helemaal los te gaan en te dansen terwijl u geniet van heerlijke drankjes en cocktails van onze bar. Vergeet niet om tussen de programma’s door even een pauze te nemen en te smullen van de overheerlijke snacks, maaltijden en verfrissende schaafijs die onze kraamhouders te bieden hebben.

En dat is nog niet alles! Voordat u naar huis gaat, kunt u nog even snuffelen bij de kraampjes en leuke spulletjes kopen. Vergeet niet langs te gaan bij Bans Import/Export, waar u kunt genieten van verse biologische groenten.

We hebben ook aan de kinderen gedacht! Er zijn diverse attracties en gratis springkussens op het festivalterrein om hun dag onvergetelijk te maken.

Kortom, het programma van het Milan Zoetermeer Festival biedt voor ieder wat wils. Het is een feest vol entertainment, lekker eten, leuke activiteiten en gezelligheid. Kom en ervaar zelf waarom wij bekend staan als het gezelligste festival van Nederland.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op Milan Zoetermeer 2024 op 5,6 & 7 juli 2024