Kaartverkoop Milan Zoetermeer Festival 2024

Uw toegangskaart(en) kunt u bij de kassa kopen. De kassa is aan de voorzijde van het terrein (vlakbij het parkeerterrein).
Wij vragen u vriendelijk om gepast te betalen om lange rijen (tot aan de snelweg) te voorkomen. Uiteraard is pinnen ook mogelijk


LET OP: DE ENTREE PRIJZEN VAN 2024 WORDEN BINNENKORT BEKENDGEMAAKT!

Het festival vindt dit jaar op 5, 6 en 7 juli 2024 plaats;

  • de toegangsprijs voor op vrijdag is (BINNENKORT)
  • de toegangsprijs voor op zaterdag en zondag is (BINNENKORT)
  • Kinderen tot 1 meter zijn gratis
  • Parkeren gratis

LET OP:

🚗🅿️ Parkeren tijdens het Milan Zoetermeer Festival! 🅿️🚗

Belangrijke mededeling voor alle festivalbezoekers: We willen ervoor zorgen dat jullie moeiteloos kunnen genieten van het evenement, zelfs wanneer de parkeerplaatsen in de directe omgeving vol zijn.

Daarom willen we jullie langs deze weg laten weten dat er alternatieve parkeermogelijkheden zijn nabij het evenemententerrein. Wanneer de parkeerplaatsen rondom het evenemententerrein (Silverdome) vol zijn, kunnen jullie gebruikmaken van de ruime parkeerplaatsen op het nabijgelegen Prisma industrieterrein en in de buurt van station Lansingerland. Vanaf deze parkeerplaatsen is het slechts een korte wandeling naar het festivalterrein van Milan Zoetermeer.

Maak je geen zorgen over lange afstanden of lastige routes, want het is gemakkelijk bereikbaar te voet! Volg gewoon de aangegeven borden en de stroom van enthousiaste festivalgangers en mocht je er niet uitkomen,  gebruik dan je routeplanner als google maps op je mobiel en volg de aanwijzingen.

Dus zoek geen parkeerstress tijdens het Milan Zoetermeer Festival op 5, 6 & 7 juli 2024, maar maak gebruik van de beschikbare parkeerfaciliteiten op het Prisma industrieterrein en nabij station Lansingerland.

Volg duidelijk de aanwijzingen van onze verkeersregelaars die zullen u tijdig aangeven dat de parkeerplaatsen op het terrein VOL zijn en u begeleiden naar de parkeerplaatsen in de omgeving van het evenemententerrein.

We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen en samen een onvergetelijk festival te beleven. Veel plezier en tot ziens op het Milan Zoetermeer Festival!

🎉🚗🅿️🎉